kackerlackor bilder

Orientalisk kackerlacka, Amerikansk brunbandad kackerlacka, Tysk kackerlacka
Orientalisk kackerlacka, Amerikansk brunbandad kackerlacka, Tysk kackerlacka

Orientalisk kackerlacka, amerikansk och brunbandad kackerlacka samt tysk kackerlacka är varianter av kryp som de flesta inte vill ha i sin bostad.

Orientalisk Kackerlacka Vuxen
Orientalisk Kackerlacka Vuxen

Fullvuxen Orientalisk Kackerlacka i närbild

Tysk kackerlacka bild
Tysk kackerlacka bild

Tysk kackerlacka. Vuxen hona och förstoring av äggkapseln, detalj från handkolorerad plansch från von Borcks Skandinaviens rätvingade insekters naturalie-historia anno 1848.

Tysk kackerlacka
Tysk kackerlacka

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. min man har varit ute och seglat i kroatien kon hen i lördags och nu fredag kväll satt jag vid datan kännde något på halsen och ruskade på huvudet och ner på bordet ramla ett djur som jag inte sett förut den va brin ungefäe dryga centimetern kan det varit en kackelacka väldigt svår att få död på trampa på den hjälpte inta hämta papper och lag över den tog ett glas och tryckte och gned runt på den ,men fick göra det en gång till. då dog den, sparde den tills min fästman vaakna visa han den han trodde att det va en kavkelacka, har bara sett den är det risk att det finns fler. han tömde sin väska och tvätta allt direkt han kom hen, sen ställde han väskan på ballkongen och torsdag tog jag in den och fredag kröp detta djur på mig. är det risk att det finns fler. äckligt. måste jag ringa antisimex. mvh gudrun kinberg.

  2. Köpte en rosenbukett ,fölande dag simmade det omkring i vasen ett ovanligt ”djur” tror bestämt det är kackerlacka

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *